Pull the plug

19.06.2012 kl. 21:43
vill jag helst göra. Men helt bort- och avkopplad kan jag inte vara.
Inkorgen fylls av mail från folk som vill något. Bleh.

Tack till Nadja för en perfekt början på semestern. Sol, bad, och bergsvandring i Marseille. Typiskt att kamerabatterierna sa tack och adjö redan första dan.

Och för jävligt. Men du fixar det, du står över den människan, det krypet, vem det än är.

Jag blir lätt apatisk här hemma och försöker hålla fast vid den människa jag blivit det senaste året. Visst har jag växt upp, tusen gånger om. Fortfarande är det vissa saker som alltid återkommer. Bara åsynen av gamla hamn gör mig nostalgisk, men samtidigt illamående.

Timbuktu & Damn! i lördags. Ett fåtal pinnar förutom jag och syster yster som dansade(nyktra). Tack för den. Än finns det hopp.Kommentarer (1)
Du är alltid välkommen och verkligen kul att ha dig här!:D Snart är det min tur att va nostalgisk i Jeppis, fast tror jag främst håller mig till pilgrimsresor mellan Staraby och Prisma. kramha det bra!
Nadja20.06.12 kl. 17:51


Din personliga, kringflackande, omvärldsanalytiker. För tillfället är jag stationerad i Göteborg där jag bor i stadens finaste kollektiv med 15 andra fantastiska människor.
Livet är alldeles alldeles underbart, men det betyder inte att jag inte blir förbannad med jämna mellanrum.

Senaste kommentarer

26.10, 18:26Livstid och arbetstid av ulrika
20.10, 20:06Livstid och arbetstid av NadjaPadjala