En helt vanlig dag förra veckan

03.09.2012 kl. 13:51
Stiger upp kl 6, åker iväg till jobbet.
Jobbar till kl 16 i ett sträck med en knapp halvtimme lunch.

Kommer hem och knäpper på datorn, sätter mig och svarar på alla mail som ramlat in, skriver nya mail, går in på FB och skriver sista minuten-påminnelser till event.
Äter.
Sätter mig vid datorn igen för att planera kommande aktiviteter samtidigt som telefonen ringer stup i kvarten från oroliga som har både mer och mindre relevanta bekymmer.
Ger mig av in till stan för att ha ett, vad jag tror kommer vara ett 1ochenhalv timmes möte, som visar sig bli ett utdraget 3ochenhalvtimmes diskuterande om nästa veckas evenemang.

Kommer hem, gör matlåda, borstar tänderna och duschar. Ramlar i säng.
Uppe med tuppen igen klockan 6.

Snart är det över, 7 september är det final och jag kan förhoppningsvis börja koncentrera mig på sådant jag hellre vill göra.

Jag är en person med mycket ansvarskänsla och har lätt för att ta på mig saker som andra egentligen ska göra. Men just nu finns det ingen annan.

En sak som roar mig är tanken på hur i helvete Göteborgs universitet skulle klara av mottagningen av utbytesstudenterna utan oss. Håhhååjajaa...

Mvh

Martyr-Inger

Kommentarer (1)
Vive l'Inger! Stress int ihjäl de flick. Kom till Jeppis iställi och chilax en stund hoho:D
Nadja03.09.12 kl. 14:33


Din personliga, kringflackande, omvärldsanalytiker. För tillfället är jag stationerad i Göteborg där jag bor i stadens finaste kollektiv med 15 andra fantastiska människor.
Livet är alldeles alldeles underbart, men det betyder inte att jag inte blir förbannad med jämna mellanrum.

Senaste kommentarer

26.10, 18:26Livstid och arbetstid av ulrika
20.10, 20:06Livstid och arbetstid av NadjaPadjala