Återvändo

14.09.2012 kl. 16:03
Lyssnar på den inledande raden i Release that pressure och tänker att det är precis så det känns.
...I'm back...I'm back...I'm back..
.Av någon anledning har det blivit mer och mer soul-igt i mina hörlurar på senare år.
Play that funky music. 
Kommentarer (1)
Hej tösen! :) Tack för din kommentar på min blogg - Här i Norrköping finns ingen direkt snö under vintern heller. Dock skulle jag tro att det är något mer än vad som syns i Göteborg! När jag tittade på bilderna från Västernorrland/Västerbotten och såg den härliga pudersnön så fick jag hemlängtan. Trots att vintern ibland känns olidligt lång och jävligt kall så är den hemskt vacker. Det är väl slasket på våren när allt ska smälta bort som är det besvärliga. Då är all snö färgad brun/svart och ser inte särskilt trevlig ut... Nåväl! Vi har Magnus bror Patrik på besök under helgen och han är till synes överintresserad av det finska språket. Lyckliga jag tänker jag, som har en vän som kan prata det riktigt! ;) Här slänger de in ord i svenska meningar, ett exempel är "jag har ont i pää" (finska stavningen vet jag inte riktigt, men så låter det i alla fall. HUVUD ska det betyda) eller att de var på IKEA och tog en "makara" (ordet för korv med bröd?).. ttt, vad ska man göra, kan man fråga sej :) stor kram!
Flyttlådan22.09.12 kl. 18:51


Din personliga, kringflackande, omvärldsanalytiker. För tillfället är jag stationerad i Göteborg där jag bor i stadens finaste kollektiv med 15 andra fantastiska människor.
Livet är alldeles alldeles underbart, men det betyder inte att jag inte blir förbannad med jämna mellanrum.

Senaste kommentarer

26.10, 18:26Livstid och arbetstid av ulrika
20.10, 20:06Livstid och arbetstid av NadjaPadjala