Dags att gå vidare

07.11.2012 kl. 15:50
Har bloggat ganska länge men det ger mig inte lika mycket som förr så jag kommer i princip avsluta här. Säkert dyker det upp något enstaka inlägg förr eller senare, men just nu känns det bra att lägga ner bloggandet.

Ligger hemma för tillfället, sjukskriven från jobbet med feber och förkylning.
Jag fortsätter försöka leva som jag vill, ta ansvar för mitt liv och mina egna känslor. Det går bra ibland, mindre bra andra gånger.
Jag strävar också efter att praktisera feminism och solidaritet genom att behandla andra människor med respekt, lyssna och försöka förstå. Vara ödmjuk och undvika våld i alla dess former.
Det låter som flum för många men jag tror vi behöver mera "flum" och mindre hårda ord och hårda tag.

Och jag (läs: vi) fortsätter dumpstra. Det handlar inte så mycket om gratis mat som det handlar om ett konkret ifrågasättande av dagens slit- och släng och konsumtionssamhälle.
Här är ännu ett reportage om containerdykning. Denna gång från Danmark.Din personliga, kringflackande, omvärldsanalytiker. För tillfället är jag stationerad i Göteborg där jag bor i stadens finaste kollektiv med 15 andra fantastiska människor.
Livet är alldeles alldeles underbart, men det betyder inte att jag inte blir förbannad med jämna mellanrum.

Senaste kommentarer

26.10, 18:26Livstid och arbetstid av ulrika
20.10, 20:06Livstid och arbetstid av NadjaPadjala